Novým hlasem stanice Český rozhlas Pohoda je Jan Rosák

31. březen 2023

Příběhy zajímavých osobností, rozhovory s atraktivními hosty, četby, rozhlasové hry, zábavné pořady, populárně-naučné magazíny, písničky a vzpomínky. Takový program svým posluchačům už více než rok nabízí Český rozhlas Pohoda, digitální rádio nejen pro pamětníky. Od 1. dubna se můžete těšit na nový zvukový obal a novou staniční znělku. Pohodovým vysíláním vás bude vedle herečky Dany Syslové provázet také známý hlas moderátora Jana Rosáka.

Život je plný příběhů a my vám je vyprávíme. Poslouchejte naše živé vysílání nebo se s námi projděte rozhlasovým archivem a vraťte se do časů, na které rádi vzpomínáte.

Vybíráme z programu

Od pondělí do pátku pro vás živě vysíláme Pohodové ráno (8:00–9:00) nebo magazín zajímavostí z domova i ze světa Kolotoč (11:00–12:00).

Čtěte také

Nenechte si ujít ani rozhovory se známými osobnostmi v pořadu Tandem Jana Rosáka. Oblíbený rozhlasový a televizní moderátor, herec a scenárista loni oslavil 75. narozeniny a s rozhlasem je spjatý více než půl století. Jsme moc rádi, že se Jan Rosák letos stává novým hlasem stanice a vedle oblíbené herečky Dany Syslové také novou tváří všech Pohodářů.

Český rozhlas Pohoda nabízí také hudební, literární i dramatické poklady z rozhlasového archivu, které jinde neuslyšíte.

Poslední a první hodinu každého dne můžete prožít ve společnosti Noční linky – s vnímavým a citlivým moderátorem nebo moderátorkou z některého regionálního studia a s velkou rodinou příznivců u nás i v zahraničí.

Kompletní program najdete na https://pohoda.rozhlas.cz.

Jak nás naladíte

Stanici nejen pro starší generaci naladíte v DAB+, na internetu, v mobilní aplikaci mujRozhlas nebo v televizní síti DVB-T2. Podrobněji čtěte zde.

autor: Lukáš Bárczay | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio