Český rozhlas Pohoda rozdává DAB rádia - pravidla soutěže

Zájemce o výhru musí pozorně poslouchat Pohodové ráno Českého rozhlasu Pohoda mezi 8. a 9. hodinou a po výzvě: „Volejte studio Českého rozhlasu Pohoda 221 551 551“ se jako první se dovolat na tuto studiovou linku. Výhru získává nejrychlejší volající.

Soutěž probíhá od pondělí 12. do pátku 23. prosince 2022 každý všední den v pořadu Pohodové ráno 1x.

Výhra v soutěži

Výhrou v soutěži DAB+ rádio GoGEN.

Předání výhry

Výherce bude kontaktován produkcí stanice Pohoda a výhra bude zaslána poštou začátkem roku 2023.

ČRo neručí za ztrátu, nedoručení, prodlení nebo poškození výher zasílaných prostřednictvím zasilatelské firmy či jiným způsobem.

Prohlášení pořadatele

  • Pořadatelem soutěže je Český rozhlas, který byl zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, se sídlem Vinohradská 12 Praha 2 120 99, IČ: 45245053 (dále jen jako „Pořadatel“ nebo „ČRo“).
  • Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba starší 18 let s adresou pro doručování výher v České republice. Každá osoba splňující tyto podmínky se může hry zúčastnit a výhru získat maximálně 1krát po dobu konání soutěže.
  • Účastí v této soutěži účastník bez výhrad přijímá tato pravidla a zavazuje se je dodržovat.
  • Finanční plnění výher není možné.
  • Soutěže se nesmějí účastnit zaměstnanci Českého rozhlasu a osoby ve smluvním vztahu s Českým rozhlasem, jejich rodinní příslušníci a osoby blízké.
  • Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu soutěže změnit její pravidla či ceny vložené do soutěže, soutěž přerušit, prodloužit, zkrátit, případně bez náhrady zrušit.
  • Účastník soutěže souhlasí s tím, že bude jeho jméno, příjmení a bydliště (obec nebo město) zveřejněno ve vysílání Českého rozhlasu, na internetových stránkách Českého rozhlasu a sociálních sítích, stejně tak i zaslaná soutěžní fotografie.
  • V případě, že se do 30 dnů od vyhodnocení soutěže nepodaří Pořadateli výherce zkontaktovat a domluvit s ním způsob předání výhry, ztrácí tento výherce nárok na výhru a výhra propadá ve prospěch Pořadatele.
  • V případě, že se výherce nedostaví k osobnímu převzetí ceny či nepřevezme zásilku s výhrou ve lhůtě stanovené provozovatelem poštovních služeb, či v případě dalších okolností vylučujících uskutečnění plnění výherci, které nezpůsobí Pořadatel, ztrácí výherce nárok na výhru a ta propadá ve prospěch Pořadatele.
  • Výherce se zavazuje poskytnout Pořadateli tyto údaje o své osobě: jméno, příjmení, telefonní číslo, email a adresu trvalého bydliště. Při osobním převzetí ceny se výherce zavazuje podepsat předávací protokol, který bude obsahovat výše uvedenou identifikaci jeho osoby, dále identifikaci předávajícího, specifikaci předávané ceny včetně jejího ocenění a datum převzetí ceny.
  • Osobní údaje soutěžících (účastníků soutěže) budou zpracovávány pouze za účelem vyhodnocení soutěže, předání cen a statistického vyhodnocení výzkumu a poté budou zlikvidovány. Přečtěte si informace o zpracování osobních údajů soutěžících.
  • Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo, osoby jednající v rozporu s pravidly nebo osoby jednající nepoctivě nebudou do soutěže zařazeny. Pokud se ukáže, že tato osoba se i přes uvedené stala výhercem, ztrácí nárok na výhru. Pořadatel může žádat po výherci součinnost v případě, že má podezření na porušení pravidel. Pokud výherce součinnost neposkytne, ztrácí nárok na výhru.