Ve Starém Městě na Uherskohradišťsku si můžete koupit hamburger a přispět tak na pomoc Ukrajině

23. březen 2022 13:47

Hamburgery ze Starého Města na Uherskohradišťsku pomůžou ukrajinským uprchlíkům. V bývalé kavárně v nákupní zóně je prodává Milan Klinec, který je povoláním svářeč a této aktivitě se věnuje po práci.

Chtěli byste si dát hamburger a zároveň tím přispět na pomoc lidem z Ukrajiny? Takovou možnost mají až do 27. března 2022 ti, kteří přijedou do Starého Města na Uherskohradišťsku. V místní nákupní zóně STOP SHOP si Martin Klinec na týden pronajal volnou kavárnu a dělá tam burgery. Suroviny na jejich výrobu mu zdarma poskytli jeho obchodní partneři.

Celý výtěžek, tedy 150 korun z jednoho hamburgeru, věnuje na konto SOS Ukrajina Daruj Správně pořádanou organizací Člověk v tísni.

Hamburgery si tam můžete koupit tento týden denně od 13ti do 18ti hodin. Stánek najdete v bývalé kavárně vedle automyčky. 

Hamburgery pro Ukrajinu, akce v nákupní zóně ve Starém Městě, na fotografii Milan Klinec, organizátor benefičního prodeje burgerů

Ve sbírce SOS Ukrajina Daruj Správně je nyní už přes 32 milionů korun. Přispělo do ní asi 14 tisíc dárců. Po skončení sbírky za osmnáct dnů Československá obchodní banka vybranou částku zdvojnásobí.

Spustit audio

Související