Sobotní Noční linka: Kultura a zábava v mládí a dnes

6. duben 2024

Dejte nám vědět, jaké kulturní zážitky a zábavní aktivity vám zůstaly v paměti z mládí. A nejlépe ty zásadní, které začínají větou "Vzpomínáš, jak jsem tenkrát...". Co říkáte dnešní nabídce zábavy a kultury v rozhlasu a televizi? Je něco, co vám z této oblasti chybí? Jak se změnily vaše zájmy v oblasti kultury a zábavy s přibývajícím věkem?

Jaký vliv má kultura a zábava na vaši pohodu a radost? Umíte si představit, že vyrazíte na páteční disco se svými dětmi? Jaké jsou největší rozdíly ve vašem vnímání zábavy a kultury ve srovnání s mladšími generacemi? Jak důležitá je kultura pro váš život? Jaké máte případné kulturní potřeby a přání? Jak kulturně žije vaše obec a nejbližší okolí?

Vzpomenete si na dobu před rokem 1989 na takzvanou "povinnou" kulturu? Existují ve vašem životě i negativní zkušenosti, které až tak kulturní pro vás nejsou? Budu velmi rád, když se zapojíte se svým příběhem do dnešního vydání Noční linky. Ocením to nejen já, ale i ostatní "sovy" na příjmu vln Českého rozhlasu.

Na vaše příběhy se v dnešní Noční lince z Prahy těší už teď Honza Macoun.

Volat do studia můžete na telefonní číslo 731 800 900 nebo psát na e-mail linka@rozhlas.cz.

autor: Honza Macoun
Spustit audio