Úterní Noční Linka: Zaručený životabudič!

19. duben 2022

Taky se vám někdy stává, že jste úplně bez energie? Tělo vás neposlouchá, na duši je smutno a nic po vás není? Dovedete se s takovým stavem vypořádat? Máte zaručený životabudič, který vás probere a vzpruží na těle i na duši?

Možná i vy máte v tomto ročním období  pocit, že jste úplně bez energie a připadáte si jako vymačkaný citron. Tělo vás neposlouchá a nic do vás není.  Jistě mnozí znáte stavy, kdy je unaveno nejen tělo, ale také duše. Stavy domělé beznaděje, melancholie a smutku, stavy, kdy se cítíte zdrceně, emočně na dně, ať už z neúspěchu  v práci, ve škole, kvůli  nemilé změně plánů či problémům ve vztahu.  Věřte,že i já znám podobné stavy. Nicméně když už se něco takového vyskytne, říkám si, že by to chtělo mít  po ruce nějaký úžasný životabudič. Takový, který nás co nejrychleji k životu zaručeně probere. Jaký životabudič funguje právě vám?

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.