Sobotní Noční linka: O dárcích od srdce...

8. prosinec 2018

Co vytváříte a vyrábíte pro své nejbližší a známé? Malujete, vyšíváte, pletete, pracujete s keramikou, vytváříte přívěsky nebo vyrábíte k Vánocům i jiné drobné pozornosti? Koho svými vlastnoručně vyrobenými dárky chcete letos potěšit? A jaký vlastnoručně vyrobený dárek udělal radost Vám a dodnes ho opatrujete? Možná vás takovým dárkem potěšil někdo z nejbližších - partner, děti, rodiče?

Dárky od srdce - to jsou vlastnoručeně vyrobené dárky. Věnovali jsme jim čas, dali si práci a při výrobě mysleli i na konkrétního obdarovaného a chystali pro něj překvapení mnohdy "ušité na míru". V takových dárcích je otisk a srdce toho, kdo chce potěšit.

Některé vlastnoručně vyrobené dárky jsou přitom opravdu originální, plné nápaditosti. Přijímáte s radostí takové dárky? A co vytváříte vy, pro ty, které máte v srdci? A jaký dárek od srdce potěšil vás?

Na vaše příběhy se moc těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Můžete mu k tématu už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.